Bolets amb salsa
Ingredients
- 1kg de bolets
- 2 escalunyes
- 100gs de pernil serrá
- 5 cullerades de nata liquida
- 3 cullerades d'oli d'oliva
- 10 cl de xerés
- Pebre
- Sal
Elaboració
Netegem els bolets amb un drap humit, amb cura de no fer-les malve, les rentem i tallem a trossos petits.
En una paella ampla, posem oli a escalfar, i quan estigui calent, afegim les escalunyes molt picadetes i les ofegem durant 6 minuts, fins que comencin a daurar-se.
Afegim el pernil molt picat, li donem unes voltes i tirem els bolets.
Deixem ofegar tot almenys 8 minuts,remenant de tant en tant. Salpebrem al gust, incorporem el xerés i ho deixem durant 8 minuts més.
En el moment de servir els bolets, les ruixem amb la nata, remenem una mica perquè s'escalfin bé i les servim de seguida
Comparteix aquesta recepta: