Mousse de rovellons
Ingredients
- 3/4 kg de rovellons
- 1/2 litre de llet
- 4 ous
- 100 g de cansalada
- All i julivert
- Sal, pebre i oli
Elaboració
Es netegen els bolets i es tallen a trossos petits (se'n deixen uns quants per decorar).
Es posa oli en una paella gran i quan està calent, es fregeix la cansalada tallada a daus petits sense la cotna. Quan està daurada, s'hi posen el bolets de mica en mica, ja que són molt voluminosos, però després redueixen el volum degut al calor. s deixen coure uns 15 minuts tenin en compte que han d'evaporar l'aigua que deixen anar.
Quan ja estigui fet, es posa sal, l'all i el julivert picats, es remenen bé i es treuen del foc.
A part, es baten els ous amb sal i pebre, s'afegeix la llet calenta (així es cou més aviat), es remena bé i s'hi tiren els rovellons.
S'unta amb margarina un motlle de cake i s'hi aboca el preparat anterior. Es posa al forn al bany maría durant uns 45 minuts a 180ºC.
Abans de desmotllar-lo es deixa refredar una mica. Es decora amb el bolets que hem reservat.
Es pot fer el dia abans i escalfar-lo al moment de servir.
Comparteix aquesta recepta: