Lluç a la provenzal

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Renteu el peix i assequeu-lo bé. Peleu i talleu les patates a daus grans. Ratlleu els tomàquets i reserveu-los en un plat. Talleu el pebrot a tires i les cebes en anelles. Saleu-ho.
Arrebosseu amb farina el pebrot i la ceba i fregiu-los en una paella amb oli. Retireu-los en un plat. Saleu el peix, enfarineu-lo i fregiu-lo. Quan estigui daurat, reserveu-lo.
Poseu en una cassola, el tomàquet, l'all picat, sal i orenga i les patates amb una mica d'aigua si fes falta i deixeu-ho coure uns 15 minuts a foc suau. Col·loqueu-hi la ceba , el pebrot i el peix. Regueu amb el vi i moure la cassola amb compte per espessir la salsa.
Tapeu-ho i deixeu-ho coure uns 10 minuts.
Empolsar amb el julivert picat.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se