Delicia de carbassa i patata

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per farcir:

2 racions

Elaboració

Pelar la ceba i tallar amb la mandolina, fer el mateix amb l'all.
Afegir a la paella una mica d'oli d'oliva, la ceba i l'all, cuinar la ceba fins que estigui transparent,
Pela la pastanga, si no es biológica. Talla en juliana i afegeix a la paella.
BArreja amb els altres ingredients i cuina uns minuts..
Reta els xampinyos amb un drap humit, so sota l'aixeta; lamina i afegeix a la paella.
Barreja i cuina uns minuts.
Passat els temps afegeix les panses i la tomata triturada.
Afegeix la sal i el pebre i un pessic d'stevia en pols.
Tots els ingredients barrejats i cuinem a foc mitj durant 15-20 minuts, tapats.
Pasat el temps ja està llest i reservarem.
Pelar les patates i rentar, tallar a lámines amb ajuda de la mandolina,
Colo.loca en la cistella de bambú per cuinar al vapor, durant 13-15 minuts.
Quan estigui llest fes puré les patates, afegint nou muscada en pols, oli d'oliva, sal i pebre negre, al gust.
Reserva.
Pela la carbassa si no es biològica, lamina amb la mandolina i cou al vapor durant 13-15 minuts.
Quan estigui llesta fes puré igual que amb les patates.
Ara nomes queda preparar el plat.
Jo vaig utilitzar un motllo quadrat.
Primer un acapa de puré de patata, seguidament dues cullerades de farcit i per acabar puré de carbassa.
Retira el motlle i pots ratllar per sobre "formatge vegà".

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se