Delicia de carbassa i patata
Categoria:
Tipus de plat: Pastís
Recepta per vaporera
Estació:
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Ingredients
- Una patata per persona
- Un quart d'una carbassa petita per persona
- Olid'oliva verge extra
- Sal marina i pebre negre al gust
- Nou muscada
Per farcir:
- 100 grams de xampinyons
- 1 Pastanaga
- 1 Ceba
- 1 Dent d'all
- Un grapat de panses
- 100 grams de tomata triturat
- Sal marina i pebre negre al gust
- Stevia en pols
Elaboració
Pelar la ceba i tallar amb la mandolina, fer el mateix amb l'all.
Afegir a la paella una mica d'oli d'oliva, la ceba i l'all, cuinar la ceba fins que estigui transparent,
Pela la pastanga, si no es biológica. Talla en juliana i afegeix a la paella.
BArreja amb els altres ingredients i cuina uns minuts..
Reta els xampinyos amb un drap humit, so sota l'aixeta; lamina i afegeix a la paella.
Barreja i cuina uns minuts.
Passat els temps afegeix les panses i la tomata triturada.
Afegeix la sal i el pebre i un pessic d'stevia en pols.
Tots els ingredients barrejats i cuinem a foc mitj durant 15-20 minuts, tapats.
Pasat el temps ja està llest i reservarem.
Pelar les patates i rentar, tallar a lámines amb ajuda de la mandolina,
Colo.loca en la cistella de bambú per cuinar al vapor, durant 13-15 minuts.
Quan estigui llest fes puré les patates, afegint nou muscada en pols, oli d'oliva, sal i pebre negre, al gust.
Reserva.
Pela la carbassa si no es biològica, lamina amb la mandolina i cou al vapor durant 13-15 minuts.
Quan estigui llesta fes puré igual que amb les patates.
Ara nomes queda preparar el plat.
Jo vaig utilitzar un motllo quadrat.
Primer un acapa de puré de patata, seguidament dues cullerades de farcit i per acabar puré de carbassa.
Retira el motlle i pots ratllar per sobre "formatge vegà".
Comparteix aquesta recepta: