Farfalle amb salsa de bolets

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Netegem els bolets, els rentem i tallem a trossos mitjans. Escalfem la mantega i sofregim els bolets.
Netegem la ceba tendra, la rentem i piquem a cércols, li afegim al sofregit i la ofegem amb el sofregit durant 2 minuts, incorporem la nata i el brou de verdures i la posem a bulllir a foc lent durant 10 minuts.
Salpebrem al gust. Podem servir la farfalle escorreguts amb la salsa de bolets

Notes

Perdó m'havia oblidat de la pasta. Primer coem els farfalle en aigua amb sal de manera que quedin al dente


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se