Farfalle amb salsa de bolets
Categoria:
Tipus de plat: Pasta
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 gs de farfalle
- 500 gs de bolets
- 4 cullerades de mantega
- Sal
- 1/2 manat de cebes tendres
- 200 ml de nata
- 200 ml de brou de verdura
Elaboració
Netegem els bolets, els rentem i tallem a trossos mitjans. Escalfem la mantega i sofregim els bolets.
Netegem la ceba tendra, la rentem i piquem a cércols, li afegim al sofregit i la ofegem amb el sofregit durant 2 minuts, incorporem la nata i el brou de verdures i la posem a bulllir a foc lent durant 10 minuts.
Salpebrem al gust. Podem servir la farfalle escorreguts amb la salsa de bolets
Notes
Perdó m'havia oblidat de la pasta. Primer coem els farfalle en aigua amb sal de manera que quedin al dente
Comparteix aquesta recepta: