Crocants d'avellana

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Escalfeu el forn a 200º
Tireu la clara i el sucre dins un bol i barregeu-ho força
Tritureu les avellanes. No feu farina, sinó trossets petits
Afegiu-hi les avellanes i barregeu-ho
Afegiu-hi la farina i barregeu-ho
Deixeu-ho reposar 20 minuts

Mulleu-vos les mans i escampeu la massa amb les mans humides
Esteneu la massa sobre la fusta de tallar amb un gruix de 5 mm.
Talleu-ho a quadrats d'1,5 x 1,5 cm
Coeu-ho al forn 10 minuts

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se