Orelletes

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Utensilis

Corró una cassola

Elaboració

En un vol es posen la farina la llimona ratllada els tres ous les quatre cullerades de sucre una mica de sal la sal.liàndria i la matafaluga la tassa d'aigua i la mitja tassa d'oli,i es remene tot junt i quan la paste es despaga de les mans es deix reposa dues tres hores i es tapa amb un drap.
S'agafa la pasta i es fan unes boles i s'aplanen amb un corró i es posa a la cassola amb oli, i es fregeixen.
Quan es tan fregides es posen amb un plat amb paper de cuina per que deixin anar tot el oli i sen sucren amb un kg de farina surtan 50 o60 orelletas.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se