Orelletes
Categoria:
Recepta per forn
Estació:
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 kg farina
- 3 ous grossos
- 4 cullerades de sucre
- Una mica de sal
- Sal·liàndria i matafaluga
- 1 llimona rallada
- Una tassa d'aigua
- I mitja tassa d'oli
- Oli
- Sucre
Utensilis
Corró una cassola
Elaboració
En un vol es posen la farina la llimona ratllada els tres ous les quatre cullerades de sucre una mica de sal la sal.liàndria i la matafaluga la tassa d'aigua i la mitja tassa d'oli,i es remene tot junt i quan la paste es despaga de les mans es deix reposa dues tres hores i es tapa amb un drap.
S'agafa la pasta i es fan unes boles i s'aplanen amb un corró i es posa a la cassola amb oli, i es fregeixen.
Quan es tan fregides es posen amb un plat amb paper de cuina per que deixin anar tot el oli i sen sucren amb un kg de farina surtan 50 o60 orelletas.
Comparteix aquesta recepta: