Bullit de cua de rap, lluç i calamar amb patates i ceba

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Pelem, rentem i tallem a daus les patates.
Posem en una cassola dos o tres dits d’aigua freda, la justa per cobrir les patates (les patates perquè no s’obrin o es trenquin cal posar-les a bullir amb aigua freda).
Ho posem a bullir amb el foc a mig gas, un pessic de sal i tapem la cassola.
Mentre, arrenca el bull, pelem i tallem en quatre trossos la ceba i els alls.
Ho posem també a la cassola amb un raig d’oli d’oliva verge extra.
Quan veiem que la patata està gairebé cuita (uns 10 minuts segons la varietat de la patata) destapem la cassola, hi posem la cua de rap, la rodanxa de lluç i el calamar, la tornem a tapar i en 7 o 8 minuts més ja tindrem el plat al punt.
Comprovem com està de sal.
Emplatem el peix amb les patates i la ceba escorregudes amb un raig d’oli d’oliva verge extra.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se