Bullit de cua de rap, lluç i calamar amb patates i ceba
Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una cua de rap petita.
- Una rodanxa de lluç
- Un calamar petit, que a la peixateria ens han netejat
- 2 Patates petites
- 1 Ceba mitjana
- 3 Alls
- Sal
- Oli d’oliva verge extra
- Aigua
Elaboració
Pelem, rentem i tallem a daus les patates.
Posem en una cassola dos o tres dits d’aigua freda, la justa per cobrir les patates (les patates perquè no s’obrin o es trenquin cal posar-les a bullir amb aigua freda).
Ho posem a bullir amb el foc a mig gas, un pessic de sal i tapem la cassola.
Mentre, arrenca el bull, pelem i tallem en quatre trossos la ceba i els alls.
Ho posem també a la cassola amb un raig d’oli d’oliva verge extra.
Quan veiem que la patata està gairebé cuita (uns 10 minuts segons la varietat de la patata) destapem la cassola, hi posem la cua de rap, la rodanxa de lluç i el calamar, la tornem a tapar i en 7 o 8 minuts més ja tindrem el plat al punt.
Comprovem com està de sal.
Emplatem el peix amb les patates i la ceba escorregudes amb un raig d’oli d’oliva verge extra.
Comparteix aquesta recepta: