Carxofes amb prunes

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

Elaboració

Enrossir a foc fort les cebes tallades, i les carxofes anar-les afegint quan es van netejant i porcionant (amb guants).
Posar una mica de salsa de tomàquet i la copa de vi blanc. Als 15 minuts, tallar les prunes per la meitat i afegir-les. Fer la picada, deixatar-la amb una mica d'aigua i afegir-la, tapar i fer coure a foc baix uns 10 minuts més. Vigilar que no quedi massa sec.
Coure els ous 8-10 minuts, sense arribar a bullir. Posar en aigua freda. Pelar i tallar per la meitat a lo llarg. Amanir-los amb sal d'herbes i un raig d'oli picant.
Emplatar una bola o flam de cereal, l'estofat i les dues meitats d'ou a sobre.

1h

Notes

L'aigua de bullir els ous, un cop refredada, és molt bon aliment per les plantes...


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se