Gírgoles a la planxa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Seleccionem les gírgoles una a una revisant que no hi hagi cap de podrida ni amb cucs.
Netegem les gírgoles sota aigua , de forma suau.
Remullem les gírgoles fresques 5 minuts primer amb vinagre blanc.
Tirem una mica d'oli d’oliva verge extra a les gírgoles.
Piquem fi all i julivert fresc
En una planxa, quan està molt calenta, posem les gírgoles amb una mica de sal i per sobre la picada d'all i julivert. Deixem coure, fins que no deixin anar aigua. Entre 15 i 20 minuts.
Ja es poden servir.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se