Fumet Senzill

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Posa l'aigua amb una cassola.
Renta les raspes de peix i els caps i afexeixo. (no cal que t'esperis que s'escalfi l'aigua)
Pela la ceba la rentes i le poses sencera, tal qual.
Renta un tomàquet li fas un tall i afegeix.
Posa un raig d'oli i una cullerada mitjana de sal
Quan comenci a bullir deixa-ho mig hora o tres quarts a foc mitja.(tapat sense tapar del tot mentre es fa)
Desprès agafa un altre cassola i cola el fumet.
Reserva.
Per aprofitar el temps mentre es fa el fumet pela els dos alls, treu les llavors als tres tomàquets i les imperfeccions de la pell i o tritures junt amb un grapat de julivert i una mica de sal.
Ara posa una paella al foc amb oli i quan sigui calent afegeix el que tenim triturat.
Remena uns cinc minuts a foc lent i posa les cloïsses, quan s'obrin posa el sofregit a la cassola on tenim el fumet, (treu les cloïsses i reserva-las fins que facis l'arròs perquè no quedin masa fetes) i deixa que el sofregit amb el fumet faci un bull i tanca.
Proveu de sal.
Per a preparar els plats agafa un cassó, poses uns quatre collerons de fumet i quan bulli li poses l'arròs entre un quart i vint minuts.
Remena i controla.
Al servir-ho reparteix les cloïsses i mes fumet del que tenim reservat per qui ho vulgui caldos.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se