Pollastre estofat amb okres

Dr. Mercola

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Remullar l'okra en aigua amb una mica de vinagre de poma i sal durant una mitja hora, rentar, escorrer i reservar.
Fregir en una cassola amb una mica d'oli els trossos de pollastre per tots dos costats fins que estiguin daurats i reservar.
Afegir la resta de l'oli i saltar la ceba, l'api i l'all durant uns 8 o 10 minuts.
Pujar el foc, afegir el tomàquet i les espècies i cuinar 8 o 10 minuts més.
Introduir el brou de pollastre i els trossos de pollastre, tapar la cassola, reduïr el foc i cuinar uns 15 minuts.
Tallar en dos o tres troços les okres i afegir-les.
Després posar-hi els pebrots i cuinar uns 8 o 10 minuts més.
Guarnir amb el coriandre i servir.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se