Pinya amb rom

Categoria:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

4 racions

Elaboració

Escalfem la mantega en una paella antilliscant, escorrem del seu suc les rodanxes de pinya i reservem el almivar.
Fregim les rodamxes de pinya per un dels seus costats amb mantega durant 3 o 4 minuts a foc viu.
Els donen la volta i les empolvorem amb el sucre more, el passem per la paella uns tres minuts.
Omplim una cullera sopera amb rom, i quan estigui ben calent el cremem i aboquem sobre la pinya. Afegim dues cullerades de almivar i deixem que cogui a foc més aviat fort un parell de minuts perque la salsa espesseixi.
I ja es pot servir

35min

Notes

Aquesta recepta es pot fer amb pinya natural, l'únic que cal fer és preparar un almivar amb sucre i aigua


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se