Pinya amb rom
Categoria:
Estació:
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 8 0 10 rodanxes de pinya de llauna
- 1 cullerada de mantega
- Sucre more
- 1 cullerada de rom
Elaboració
Escalfem la mantega en una paella antilliscant, escorrem del seu suc les rodanxes de pinya i reservem el almivar.
Fregim les rodamxes de pinya per un dels seus costats amb mantega durant 3 o 4 minuts a foc viu.
Els donen la volta i les empolvorem amb el sucre more, el passem per la paella uns tres minuts.
Omplim una cullera sopera amb rom, i quan estigui ben calent el cremem i aboquem sobre la pinya. Afegim dues cullerades de almivar i deixem que cogui a foc més aviat fort un parell de minuts perque la salsa espesseixi.
I ja es pot servir
Notes
Aquesta recepta es pot fer amb pinya natural, l'únic que cal fer és preparar un almivar amb sucre i aigua
Comparteix aquesta recepta: