Sardines amb tomàquet al forn

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Inexperts

Ingredients

Elaboració

S'escalfa el forn a 210ºC. Mentre, es netegen les sardines traient el cap i l'interior, es renten amb molt de compte i es salpebren. Es renten els tomàquets i es tallen a rodelles. En una safata que pugui anar al forn es posen les sardines i els tomàquets intercalats. Es barreja el suc de llimona amb quatre o cinc cullerades d'oli, els alls pelats i picats fins, el julivert també picat i l'orenga i s'escampa per damunt de les sardines i el tomàquet. S'hi afegeixen unes olives negres i es fica al forn durant un quart d'hora. Se serveix calent, tot i que també és bo menjat fred l'endemà.

25min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se