Xai a la planxa amb mongetes del ganxet
Ingredients
- Carn de xai (2 costelles, 2 mitjanes i dos talls de cuixa)
- 200 g de mongetes del ganxet amb trossets de cansalada viada, comprades en un lloc especialitzat en coure llegums, al moment.
- Sal
- Oli d’oliva
Elaboració
En una planxa de cuina, hi posem una mica d’oli. Quan està ben calenta, salem una mica el xai i el posem a la planxa. Normalment, el xai agrada ben cuit. Per tant, necessitarem més o menys, uns 20 minuts per fer-lo. Quan s’està fent, l’anem girant continuament .
Mentre fem el xai , en una paella amb una mica d’oli, un cop ben calenta, saltem 5 minuts les mongetes del ganxet i les provem per si cal rectificar de sal.
Ja podem emplatar. Per persona: una costella, una mitjana i un tall de la cuixa. Al costat de la carn, les mongetes amb un raig d’oli d’oliva.
Comparteix aquesta recepta: