Albergínies al forn amb mel

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Netegem les albergínies. Tallem la part de la cua i les partim per la meitad. Amb cura, amb un ganivet fem uns petits quadradets a tota la carn de l’albergínia.
Escalfem el forn a 180 graus.
En una safata de forn, hi posem una mica d’oli i les albergínies. Quan porten uns 15 minuts coent, hi posem per sobre una mica de mel i les deixem coure uns 5 minuts més.
Les traiem del forn , hi posem una mica de sal gruixuda per sobre i ja es poden servir , dues meitats per persona. Quedan molt carnoses i meloses.

25min

Notes

He posat com categoria: llegums i verdures però és una hortalissa.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se