Cuixa sencera de senglar petit al forn sense maceració
Ingredients
- 1 Cuixa de senglar petit d’uns 900 g descongelada i neta ( amb l’os ).
- Oli d’oliva verge extra
- Sal
- Pebre negre mòlt
- Branca de farigola
- Branca de romaní
- Branca d’orenga
- 1 Bossa d’enciams variats.
Elaboració
Posem en una safata d’anar al forn, oli d’oliva verge extra, la cuixa del senglar petit, una mica de sal, pebre i les herbes ben triturades per sobre la cuixa amb un raig d’oli.
Posem la safata al forn quan el tenim a uns 150 graus, de tant en tant , obrim el forn per mirar si cal posar-hi una mica més d’oli o aigua. Quan porta 1 hora, provem amb una forquilla si ja éstà tendre. El normal és deixar-lo coure uns 30 minuts més. Temps total de cocció 90 minuts, el senglar és molt petit i tendre.
El servim sol però a part fem una mica d’amanida només d’enciams variats.
Comparteix aquesta recepta: