Pasta amb colinap i bròquil

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Talla la colinap a daus.
Talla de manera uniforme, el bròquil a ramats grans.
Escalfa el brou en una cassola gran.
Col·loca les verdures i la pasta al caldo, quan comenci a bullir, cuina a foc lent cobert uns 10 minuts, remenant ocasionalment.
Acabada la cocció barreja el formatge i la crema i agrega a la cassola, deixa que s’escalfi una mica sense foc.
Assaona amb sal i empolvora amb l’anet picat fi.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se