Broquetes de conill amb escalivada

Categoria:
Dificultat: Facil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Posar oli en una paella i saltejar el Variat de Bolets, prèviament escorreguts i tallats a trossos.
Quan hagin cuit 2 o 3 minuts, salpebrar i afegir-hi l'escalivada que també s'ha tallat a trossos de 2 o 3 cm.
Un cop fet, alternar trossos de pebrot verd i vermell (d'uns 2 cm), conill i els bolets en una broqueta. Un cop totes plenes, fregir-les en una paella amb una mica d'oli.
Per emplatar-ho fer una base amb l'escalivada i posar-hi les broquetes al damunt.

25min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se