Broquetes de conill amb escalivada
Ingredients
- 400 g de llom de Conill
- 1 Pebrot Verd
- 1 Pebrot Vermell
- Sal
- Pebre
- Oli d'Oliva
- 1 pot d'Escalivada Casolana Ferrer
- 1 pot de Variat de Bolets Ferrer
Elaboració
Posar oli en una paella i saltejar el Variat de Bolets, prèviament escorreguts i tallats a trossos.
Quan hagin cuit 2 o 3 minuts, salpebrar i afegir-hi l'escalivada que també s'ha tallat a trossos de 2 o 3 cm.
Un cop fet, alternar trossos de pebrot verd i vermell (d'uns 2 cm), conill i els bolets en una broqueta. Un cop totes plenes, fregir-les en una paella amb una mica d'oli.
Per emplatar-ho fer una base amb l'escalivada i posar-hi les broquetes al damunt.
Comparteix aquesta recepta: