Xocoloco mug cake (pastís en tassa)

Ingredients

  • 30gr de mantega
  • 1 ou
  • 4 cullerades de sucre
  • 1 cullereta de sucre avainillat
  • 2,5 cullerades de cacau en pols
  • 6 cullerades de farina
  • 2 cullerades de crema de llet
  • 1 cullereta de llevat
  • 2-3 preses de xocolata negra (o blanca o amb llet haha)

1 racions

Elaboració

1) Fonem els 30gr de mantega al microones en la mateixa tassa en què farem el mug cake.
2) En la mateixa tassa afegim tots els ingredients.
3) Barregem fins a aconseguir una massa cremosa, espesa i homogènia.
4) Introduïm les preses de xocolata al mig de la barreja, assegurant que queden tapades per la mateixa.
5) Posem el microones a 800wts durant 1min 20seg.
6) Decorem si precisa.

5min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3539 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Berta Muntadas diu:
VIDEO RECEPTA: https://www.youtube.com/watch?v=Z1mbs5GRAMk

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: