Salsa pesto sense formatge
Categoria:
Salses
Típica de: Itàlia
Dieta: vegana
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 15gr de pinyons (també es pot fer amb qualsevol altre fruit sec, nous per exemple, i la mesura és la mateixa).
- 30gr d'alfàbrega
- 70gr de tofu
- 1 cullerada de llevadura nutricional
- 1 dent d'all
- 1 cullerada de vinagre de Mòdena
- 1 cullerada de salsa de tomàquet
- 1 pessic de pebre negre
- 1 pessic de sal
2 racions
Utensilis
Turmix o trituradora
Elaboració
1) Amb un minipimer o trituradora reduïm els pinyons a pols.
2) Tot seguit hi afegim l'alfàbrega i la triturem fins a obtenir una pasta granulada on l'alfàbrega i els pinyons hagin quedat ben integrades.
3) Ho passem a un recipient més gros si fa falta i hi afegim la resta d'ingredients per triturar-ho tot seguit fins a obtenir una crema espessa.
4) Hi afegim aigua, la quantitat depenent de la consistència que volguem per la nostra salsa.
5) Ajustem la sal.
6) Servim amb la pasta.
7) A disfrutar!!
30min
Notes
Per a una millor comprensió veure: https://www.youtube.com/watch?v=aRppXGEAbKQ
A la gent que ha enviat queixes sobre la recepta:
El títol diu clarament que és una variant sense formatge, l'he feta pensant en persones a les q no els hi agrada el formatge, no en volen menjar o tenen intolerància a aquest! No cal queixar-se de la recepta per una cosa que està explícita en el seu títol, no estic enganyant a ningú. A mi m'encanta la salsa pesto i he de dir que aquesta salsa sense formatge pràcticament té el mateix gust i a més és molt més sana :)
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3573 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.