Gelats de xocolata i de fruites de bosc sense llet
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Gelat
Dieta: vegana
Estació: estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Gelat de xocolata:
- 100ml de beguda d'ametlles
- 200g de xocolata negre sense llet
- 1 cullereta de margarina vegetal
- 3 bananes trossejades congelades
- 1 cullereta d'essència de vainilla
- 2 cullerades de cacao en pols
Gelat de fruites del bosc:
- 3 bananes a trossos congelades
- 400gr de fruites del bosc variades congelades
- 2 culleretes d'essència de vainilla
- 1/2 got de beguda d'ametlles calenta
- Fruits del bosc extres per decorar
1 racions
Utensilis
Licuadora
Elaboració
Gelat de xocolata:
1) Posem a bullir la beguda d'ametlles en un cassó
2) Quan comenci a bullir retirem i hi evoquem la xocolata trossejada a dins i remanem fins que tot quedi integrat, quan això passi hi posem la margarina vegetal i, de nou, remanem fins que la barreja quedi homogenia
3) En una licuadora hi posem la banana congelada, que haurem retirat uns 20min abans del congelador, la cullereta de vainilla i les 2 cullerades de cacao en pols. A sobre hi evoquem la barreja de xocolata i llet d'ametlles ja tèvia
4) Ho triturem tot junt, ajudant amb un morter si veiem que alguns trossos de banana no s'integren a la barreja
5) Col·loquem la barreja en un tupper i reservem en el congelador durant 1h- 1'5h
6) Ja tenim Gelat de xocolata!!
Gelat de fruites del bosc:
1) Posem en una licuadora les bananes congelades, els fruits del bosc i l'essència de vainilla
2) Ho xafem una mica amb un morter perquè es comenci a barrejar
3) Hi evoquem el 1/2 got de beguda d'ametlles que haurem escalfat prèviament al microones
4) Triturem tota la barreja fins obtenir una barreja cremosa
5) Tallem els fruits del bosc extre a trossets i els posem dins de la barreja remenant perquè quedin homogeniament repartits
6) Evoquem en un tupper i deixem congelar durant unes hores
7) Ja tenim gelat de fruites del bosc!
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2931 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.