Cua de bou desossada amb parmentier de patata

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Alta

Ingredients

Pel parmentier:

4 racions

Elaboració

De la cua de bou:
En un cassó amb una mica d'oli sofregim l'all laminat, la ceba, el porro i la pastanaga, tot tallat a dauets.
Mentre, en una paella amb una mica d'oli fregim la cua de bou, ja salpebrada i tallada a rodanxes. Quan estigui daurada, la posem al cassó de les verdures juntament amb la salsa de tomàquet, el vi negre i una mica de sal.
Deixem coure durant 30 minuts.
Després, hi afegim l'aigua, la farigola i el romaní i ho deixem coure tot junt durant 90 minuts.
Desossem la cua i colem la salsa. Reservem salsa per emplatar.

Del parmentier:

Mentre fem la cua de bou, aprofitem per fer el parmentier de patata. Així, el temps total d’elaboració del plat, és menor.
En un cassó amb aigua i sal bullim les patates prèviament pelades i tallades a daus durant uns 30 minuts.
Per fer el parmentier, posem les patates a la batedora elèctrica, juntament amb la crema de llet, la sal Maldon, el pebre negre i l’oli de tòfona. Ho triturem tot junt.

Per emplatar:

En un plat posem de base el parmentier de patata i sobre la cua de bou desossada, amb una mica de salsa que haviem reservat.

2h 5min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se