Sopa d’all i farigola amb ou mollet

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Enrossim els alls laminats en una paella amb una mica d’oli. Tirem l’aigua en una olla amb els alls i una mica de sal , hi afegim el pa i ho deixem bullir 15 minuts. Afinem la sopa amb el batedor manual de varetes. Hi posem la farigola, apagem el foc i ho deixem uns 10 minuts. Emplatem la sopa i hi posem un ou mollet (opcional).

Per fer l’ou mollet:

Cobrim l’ou d’aigua tèbia en un cassó. En arrencar el bull, comptem 4 minuts justos, apaguem el foc, submergim l’ou en aigua freda i, passats uns 15 minuts, el pelem.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se