Galetes de canyella aptes per a diabètics

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 120gr de farina
  • 30gr d'edulcorant granulat
  • 50gr de mantega sense sal
  • 1 cullereta de canyella
  • 1 ou

22 racions

Elaboració

Fonem la mantega al microones
Barregem la farina, l'edulcorant i la canyella en un bol, fins que veiem que totes els ingredients queden distribuïts uniformement.
Afegim la manega i l'ou i barregem amb una cullera per batre l'ou però quan ja estigui més o menys integrat passem a barrejar amb les mans fins a tenir una massa consistent.
Cobrim la massa amb paper film i deixem reposar 1h al microones o 5min al congelador.
Traiem la massa i l'aplanem amb un corró aproximadament fins a 0,5 cm. de gruix.
Tallem les galetes en la forma que vulguem.
Les posem al forn a 180ºC durant 10 minuts o fins que vegem que les galetes es dauren.
Deixem refredar.

1h 30min

Notes

En total conté 8 racions d'hidrats de carboni, que seria 0,4 per cada galeta si en surten 22 com em van sortir a mi.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4411 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

2 comentaris:

Berta Muntadas diu:
VIDEO RECEPTA: https://www.youtube.com/watch?v=wKV2_2e2dYw
Roger Lorente Martínez diu:
Tenen molt bona pinta! :)
Subscriu-te al meu canal de YouTube si vols encara que de moment no tinc cap vídeo perquè no em venen idees al cap jeje! ;)
LINK: https://www.youtube.com/channel/UCV6DRQf5GV42knwCJNa-_mA

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: