Galetes de canyella aptes per a diabètics

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

22 racions

Elaboració

Fonem la mantega al microones
Barregem la farina, l'edulcorant i la canyella en un bol, fins que veiem que totes els ingredients queden distribuïts uniformement.
Afegim la manega i l'ou i barregem amb una cullera per batre l'ou però quan ja estigui més o menys integrat passem a barrejar amb les mans fins a tenir una massa consistent.
Cobrim la massa amb paper film i deixem reposar 1h al microones o 5min al congelador.
Traiem la massa i l'aplanem amb un corró aproximadament fins a 0,5 cm. de gruix.
Tallem les galetes en la forma que vulguem.
Les posem al forn a 180ºC durant 10 minuts o fins que vegem que les galetes es dauren.
Deixem refredar.

1h 30min

Notes

En total conté 8 racions d'hidrats de carboni, que seria 0,4 per cada galeta si en surten 22 com em van sortir a mi.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se