Amanida d'escarola amb llagostins arrebossats

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Un bol de vidre gran
Una safata gran de porcellana blanca
Una paella gran
Un bol de vidre mitjà

Elaboració

Primerament, netegem l'escarola, la tallem a trossos menuts i la fiquem en el bol de vidre.
Seguidament, afegim: la ceba picolada, les olives arbequines, el blat de moro escorregut i ho barregem tot ben barrejat.
Tot seguit, fem la vinagreta de vinagre de Mòdena com explico a la meva recepta, l'afegim en el bol, ho remenem tot ben remenat i tot seguit ho fiquem a la safata de porcellana ben repartit.
A part, pelem els llagostins, els enfarinem, els passem per ou batut i els fregim en una paella amb oli d'oliva. Un cop fregits, els repartim pel damunt de la safata amb l'amanida. ben repartits i ja ho podrem servir a taula.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se