Amanida de farfale amb gall dindi i vinagreta d'anxoves
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 grams de farfale (llacets)
- Aigua
- Mantega
- Sal
- Vinagreta d'anxoves (la trobareu a les meves receptes)
- Dos pits de gall dindi mitjans
- Una branca d'api
- Mitja ceba pelada
- Una fulla de llorer
- Pebre negre en grà
- Una ceba picolada
- Un pebrot verd picolat
- Tres ous bullits
5 racions
Utensilis
Una cassola metal·lica fonda
Una escorredora
Una safata rectangular gran de porcellana blanca
Un bol gran de vidre
Una batedora elèctrica
Un cassó mitjà
Un cassó gran
Elaboració
Primerament, en un cassó gran amb: aigua, sal, una branca d'api, mitja ceba, una fulla de llorer i un grapat de grans de pebre negre, bullim els pits de gall dindi fins que estàn cuits en el seu punt, i els reservem.
Seguidament, amb l'ajud d'un ganivet, els tallem a juliana ben fina i els fiquem en el bol de vidre. Seguidament, en una cassola fonda amb : aigua, sal, i una mica de mantega, bullim els farfale fins que estiguin cuits al "dente", els escorrem i els afegim en el bol de vidre juntament amb el pit de gall dindi.
A part, bullim tres ous uns deu minuts, i un cop cuits, els pelem i els picolem ben menuts i els afegim en el bol de vidre.
Seguidament, picolem un pebrot verd i una ceba, i els afegim en el bol.
Tot seguit, fem la vinagreta d'anxoves com explico a la meva recepta, i un cop feta, l'afegim en el bol amb la resta d'ingredients, ho barregem tot ben barrejat, i ho fiquem d'una manera ben repartida a la safata de porcellana, i ja ho podrem servir a taula.
45min
Etiquetes: Amanides d'hivern Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3179 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.