Amanida d'escarola amb bacallà i ganyims
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una escarola perruqueta
- 500 grams de ganyims
- 200 grams d'olives arbequines
- Vinagreta d'anxoves(la trobareu a les meves receptes)
- Aigua
- 600 grams de bacallà esqueixat
- Un pot petit de pastanaga ratllada
4 racions
Utensilis
Un bol de vidre gran
Una safata gran de porcellana blanca
Un bol de vidre mitjà
Elaboració
Primerament, fiquem els ganyims en aigua freda a dessalar i els reservem.
A part, dessalem el bacallà i l'esqueixem.
Seguidament, netegem l'escarola i l'esmicolem en trossos menuts.
Tot seguit, fem la vinagreta d'anxoves com explico a la meva recepta i la reservem.
A continuació, fiquem l'escarola, els ganyims, el bacallà, les olives i la pastanaga ben escorreguda en el bol, i ho barregem tot ben barrejat juntament amb la vinagreta d'anxoves, i ho fiquem en una safata de porcellana tot ben repartit, i ja ho podrem treure-ho a taula.
40min
Etiquetes: Amanides d'hivern La cuina d'hivern Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2215 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.