Amanida de favetes amb bacallà i calçots amb vinagreta d'anxoves
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 600 grams de favetes babi congelades
- 500 grams de bacallà esqueixat dessalat
- La part blanca de vuit calçots
- Aigua
- Una branca d'api
- Una fulla de llorer
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
- Vinagreta d'anxoves(la trobareu a les meves receptes)
4 racions
Utensilis
Un cassó gran
Una safata de porcellana blanca gran
Un bol de vidre gran
Una paella gran
Una escorredora
Elaboració
Primerament, en un cassó amb: aigua, llorer, i un polsim de sal, posem a coure les favetes fins que són cuites i les escorrem. Tot seguit, les fiquem en el bol de vidre i ho reservem.
A part, en una paella amb un raig d'oli, sofregim els calçots tallats a rodelles salpebrats i quan són cuits els afegim en el bol juntament amb les favetes.
Seguidament, un cop dessalat al bacallà l'esqueixem i l'afegim en el bol amb la resta d'ingredients.
Tot seguit, afegim una bona quantitat de vinagreta d'anxoves, ho remenem tot ben remenat i ho fiquem ben repartit a la safata de porcellana blanca, i ja ho podrem servir a taula.
1h
Notes
Aquesta amanida, si no és temps de calçots la podem fer amb porros
Etiquetes:
Amanides d'hivern Cuina d'hivern
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2103 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.