Amanida de patates, tomàquets xerri, tonyina i olives negres amb vinagreta d'anxoves
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Vuit patates de mida mitjana
- Una safata de tomàquets xerris
- 200 grams d'olives negres sense pinyol
- Vinagreta d'anxoves (la podeu trobar a les meves receptes)
- Aigua
- Sal
- Dues llaunes de tonyina de mida mitjana
4 racions
Utensilis
Un cassó gran
Una safata plana de porcellana blanca
Un bol gran de vidre
Elaboració
Primerament en un cassó amb aigua i sal, posem a coure les patates rentades amb pell fins que són cuites al "dente" i les reservem.
Seguidament, pelem les patates, les tallem en trossos regulars i les fiquem en el bol de vidre.
Tot seguit, afegim els tomàquets xerri tallats en dues meitats, i les olives negres sense pinyol. A continuació, afegim la tonyina esmicolada, ho remenem tot ben remenat i tot seguit afegim la vinagreta d'anxoves, ho remenem tot plegat i ho fiquem a la safata de porcellana de forma ben abellidora, i ja ho podrem servir a taula.
1h
Etiquetes: Amanides d'hivern Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3528 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.