Amanida d'escarola amb tripa de bacallà i romesco
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- El meu romesco
- 800 grams de tripa de bacallà
- 200 grams d'olives farcides d'anxova
- Aigua
- Mitja ceba pelada
- Una branca d'api
- Una fulla de llorer
- Una escarola de mida gran
- Julivert picolat
4 racions
Utensilis
Un cassó gran
Una safata gran de porcellana blanca
Un bol de vidre gran
Elaboració
Primerament, fem el romesco com explico a la meva recepta i el reservem.
Seguidament, dessalem la tripa de bacallà i un cop dessalada la fiquem en un cassó amb: aigua, el llorer, l'api i la ceba pelada. Fem que arrenqui el bull fins que la tripa és cuita, i la deixem refredar.
A continuació, netegem l'escarola i la fiquem en un bol de vidre gran. Tot seguit, afegim les olives farcides i la tripa de bacallà esmicolada amb l'ajud d'un ganivet, ho barregem amb una bona quantitat de romesco i ho fiquem en la safata de porcellana ben repartit i ja ho podrem servir a taula amb julivert picolat pel damunt.
1h 10min
Etiquetes: Amanides d'hivern Cuina d'hivern Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2087 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.