Arròs integral amb carabassa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Sofregir la carabassa tallada a daus (grossets perquè es desfan amb facilitat i està bé que en quedi algun trosset amb l'arròs) amb la ceba també tallada. Quan es comenci a desfer la carabassa, afegir-hi 4 tassetes d'arròs i remenar-ho tot molt bé. Posar-hi el got de vi blanc i, seguidament, el brou (que tindrem bullint en una olla), poc a poc i a mesura que l'arròs se'l vagi bevent.
Quan l'arròs estigui pràcticament cuit (a l'arròs integral li costa un pèl més de coure), hi posem 4 o 5 cullerades soperes del parmesà ratllat i ho remenem perquè quedi ben incorporat.
Servir abans que no es refredi.
(No en tinc foto, però quan en torni a fer, prometo que en penjo una!)

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se