Parmentier de bròquil

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Utensilis

Un cassó gran
Una premsadora (passapurés)
Una espàtula de fusta
Un atuell amb tapa per guardar el parmentier un cop fet

Elaboració

Primerament, fem el parmentier com explico a la meva recepta i el reservem a mig fer.
Tot seguit, en un cassó amb aigua i sal, posem a coure el bròquil amb els botonets tallats fins que és cuit.
Seguidament, en el parmentier a mig fer, afegim el bròquil passat per la premsadora, ho fiquem en el cassó juntament amb el parmentier, fins aconseguir un parmentier de bròquil fi i homogeni, que ens servira per fer moltes receptes diferenciades i originals.

1h

Notes

Si el parmentier és un puré de patata enriquit i suau, aquesta vegada hi afegirem bròquil perquè sigui diferent.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se