Parmentier de bròquil
Categoria:
Tipus de plat: Puré
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Parmentier (el trobareu a les meves receptes)
- Un bròquil petit
- Aigua
- Sal
Utensilis
Un cassó gran
Una premsadora (passapurés)
Una espàtula de fusta
Un atuell amb tapa per guardar el parmentier un cop fet
Elaboració
Primerament, fem el parmentier com explico a la meva recepta i el reservem a mig fer.
Tot seguit, en un cassó amb aigua i sal, posem a coure el bròquil amb els botonets tallats fins que és cuit.
Seguidament, en el parmentier a mig fer, afegim el bròquil passat per la premsadora, ho fiquem en el cassó juntament amb el parmentier, fins aconseguir un parmentier de bròquil fi i homogeni, que ens servira per fer moltes receptes diferenciades i originals.
Notes
Si el parmentier és un puré de patata enriquit i suau, aquesta vegada hi afegirem bròquil perquè sigui diferent.
Comparteix aquesta recepta: