Col arrissada amb cigrons

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Posem una olla al foc amb aigua i sal. Rentem bé les fulles de la col sota un raig d'aigua. Un cop ben netes les tallem a tires primes. Quan l'aigua bullir les tirem a l'olla i les bullim durant 15 minuts. Les escorrem bé, que no els quedi gens d'aigua. En una paella hi posem un rajolí d'oli i hi posem un all trinxat. Hi posem la col i la saltem una mica que agafi el gust de tot l'oli. Apaguem el foc. Escorrem els cigrons de pot, els esbandim i els escalfem al microones.
Servim la col amb els cigrons bullits, amb un raig d’oli d’oliva.

25min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se