Platillo de secret de porc amb romanesco i xampinyons

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Una paella gran
Un cassó gran
Uns estalvis de vímet
Una escorredora

Elaboració

Primerament, netegem i tallem el romanesco en botonets, tot seguit el fiquem en un cassó amb aigua, sal i un brot de julivert, i el bullim fins que és cuit al "dente", l'escorrem i el reservem.
A part, netegem els xampinyons, els laminem i els sofregim en una paella amb un raig d'oli d'oliva fins que estiguin mig cuits, i els reservem.
Seguidament, en una cassola amb un raig d'oli d'oliva, sofregim el secret salpebrat juntament amb: els alls aixafats, la ceba picolada i el llorer.
Quan la carn és mig daurada, afegim el sofregit de tomàquet, el conyac i deixem que redueixi.
Seguidament, afegim el brou que cobreixi la carn i deixem que cogui a foc baix fins que la carn sigui gairebé cuita. Tot seguit, afegim els xampinyons i el romanesco, corregim de sal i deixem que s'acabi de coure tot plegat fins que la carn ja és cuita, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se