Flam de xocolata

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per el caramel:

Utensilis

Flameres

Elaboració

Posar el sucre a las flameres amb unes cullerades d'aigua i fondre al foc fins que quedi caramel.
Bullir la llet amb al sucre i el xocolata trossejat. Retirar del foc i remena fins que es fongui. Batre els ous i els rovells i afegeix la llet tebia. Passa'l per un colador i omple les flameres.
Coure els flams al bany maria amb el forn precalentat a 180º durant 50 minuts.
Comprova la coccío punxant amb una agulla. Deixar refredar abans de desemmotllar-los.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se