Crostolis

Categoria:
Típica de: Itàlia
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

24 racions

Elaboració

1) Ajuntem en un bol la farina i el sucre.
2) Batem els ous per separat i, posteriorment, els afegim a la farina i sucre.
3) Afegim també la mantega, el vi blanc i el pessic de sal.
4) barregem tots aquests ingredients, comencem amb una llengua de gat però acabarem amassant amb les mans.
5) Aplanem la massa amb un corró.
6) Donem forma als Crostolis, la tradicional és un rectangle d'uns 10cmx5cm amb una ratlla al mig, pero hi podeu donar altres formes.
7) Quan tinguem els crostolis tallats omplim un cassó amb oli de girasol fins la meitat i preparem una superfície amb paper absorvent.
8) Posem a fregir els crostolis primer un per veure quan tarda a daurar-se i posteriorment de 2 en 2 o de 3 en 3.
9) Els crostolis s'han de retirar de l'oli quan veiguem que es dauren i els passem sobre el paper absorvent.
10) Quan els paper absorvent hagi tret tot l'oli sobrant passem els crostolis a una safata i hi empolvorem sucre glassé per sobre.
11) Disfrutem dels nostres crostolis!

1h

Notes

Per a una millor comprensió veure video-recepta: https://www.youtube.com/watch?v=4fON9ePlNFI


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se