Col de Brussel·les amb col arrissada i pebrots del piquillo

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Netegem amb aigua els dos tipus de col, comprat empaquetats. Les cols de Brussel·les més grans les partim per la meitat i tallem a trossets les fulles de col arrissada.
En un bol gran de vidre amb tapa, hi posem les cols i el cobrim d’aigua però no del tot, també hi afegim una mica de sal.
Posem el bol al microones. Deixem coure 20 minuts. Escorrem les cols i les reservem.
Barregem els dos tipus de col en el bol i amb un ganivet, ho piquem perquè no quedin trossos grossos.
En un plat, hi posem la barreja de cols i per sobre tres pebrots del piquillo, hi tirem per sobre pebre vermell de la Vera i herbes aromàtiques.
Ho amanim amb un bon raig d’oli d’oliva verge extra.
Si cal, posem el plat 2 minuts al microones i ja es pot servir.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se