Faves i pèsols a la catalana

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Fregim en una cassola,amb una mica d'oli,la cansalada viada tallada a dauets .
Quan la cansalada estigui ben rossa, hi daurem la ceba picada. Un cop tinguem la ceba rossa, hi afegim el manat d'herbes, un gra d'all, i el tomàquet partit per la meitat. Ho acabem de sofregir, hi tirem el vi ranci i ho deixem reduir uns 5 minuts. Repartim el sofregit en dues cassoles diferents. En una hi posem els pèsols, i en l'altra, les faves. Ho salpebrem, hi tirem unes fulles de menta a la cassola de les faves, i aboquem una mica de brou a totes dues cassoles. Ho tapem i ho deixem al foc en el cas dels pèsols 5 minuts, i en el cas de les faves, 8 minuts.
Mentre, tallem la botifarra negra a trossos, i quan la cocció dels pèsols i les faves estigui a punt d'acabar, incorporem la botifarra als guisats. Servim els plats amb mitja ració de pèsols i mitja de faves.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se