Espirals amb salsa de bròquil i cansalada

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Talla el bròquil en ramells.
Neteja els xampinyons i talla per la meitat.
Cuini la pasta, al dente, en aigua amb sal, cuina també el bròquil uns 5 minuts.
Escorre la pasta i el bròquil en un colador
Renta el marduix, arrenca les fulles de les tiges i pica finament. Escalfa l'oli en una paella, i fregeix la cansalada, fins que quedi ben cruixent i col·loca en tovalloles de paper.
Cuina els bolets en el greix de fregir la cansalada, afegeix el vi blanc, la crema i la llet, porta a ebullició i cuina la salsa a foc lent durant uns 5 minuts, barreja el formatge i el marduix i s'assaona amb sal, pebre i nou moscada.
Barreja bé els fideus i el bròquil en la salsa, i escampa la cansalada, trencada a trossets per sobre la pasta.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se