Cassoleta variada de porc amb carxofes i pèsols

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Un cassó gran
Una cassola de terrissa gran
Un plat de fusta
Una escorredora

Elaboració

Primerament en un cassó amb aigua, sal i un brot de julivert, coem les carxofes i els pèsols, fins que estan al "dente" un cop cuits ho escorrem i reservem juntament amb una mica del brou colat.
Seguidament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, sofregim els tacs de porc salpebrats fins que estan una mica daurats.
Tot seguit afegim: la ceba picolada, els alls aixafats, la fulla de llorer i el sofregit de tomàquet.
Quan tot plegat és ben sofregit, afegim el vi ranci i deixem que redueixi.
A continuació, cobrim la carn amb el brou de coure les verdures, fiquem el foc baix i deixem que cogui tot plegat fins que la carn estgui cuita.
Seguidament, corregim de sal, afegim les carxofes i els pèsols i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns dotze minuts més, i ja ho podrem treure-ho a taula amb un plat de fusta a sota.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se