Suquet de bacallá al rovelló i llangostins
Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 8 trosssos de bacallá desalat
- 2 cebes
- 1/2 kg de tomáquet madur rallat
- 1 vas de vi blanc sec
- 1/4 de pesols fins
- 15 gs de pinyons
- 1/4 de rovellons trosssejats
- 8 llangostins
- 8 almejes
- Per la picada
- 12 ametlles torrades
- 8 avellanes
- 10 gs de pinyons
- 2 dents d'all
- 1 rameta de julivert
- Sal, 1 rameta de zafra
- 1/2 l de suquet de peix
Utensilis
Una cassola de fang
Elaboració
Enfarinar i fregir el bacallá amb oli d'oliva calent, col-locar amb una cassola de fang. Picar la ceba i fregir-la, quan estigue dorada, posar-li la tomata rallada i fregir-ho tot durant 10 min, agregar els pésols, els pinyons i el vi blanc, reduir-ho 5 min.
Després posar-li els llangostins, les almejes, i els rovellons tot previament saltejat, deixar-ho coure tot.
Mentrestant preparar la picada, diluir-la amb el suquet de peix, posarla amb el bacallá, afegir la salsa i deixar coure 5 min.
Al servi espolvorejar amb julivert picat molt fi
Notes
Les cliisses s'han de posar en aigua i sal abans de guisar prequé deixin anar si tenen una mica de sorra
Comparteix aquesta recepta: