Suquet de bacallá al rovelló i llangostins

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola de fang

Elaboració

Enfarinar i fregir el bacallá amb oli d'oliva calent, col-locar amb una cassola de fang. Picar la ceba i fregir-la, quan estigue dorada, posar-li la tomata rallada i fregir-ho tot durant 10 min, agregar els pésols, els pinyons i el vi blanc, reduir-ho 5 min.
Després posar-li els llangostins, les almejes, i els rovellons tot previament saltejat, deixar-ho coure tot.
Mentrestant preparar la picada, diluir-la amb el suquet de peix, posarla amb el bacallá, afegir la salsa i deixar coure 5 min.
Al servi espolvorejar amb julivert picat molt fi

Notes

Les cliisses s'han de posar en aigua i sal abans de guisar prequé deixin anar si tenen una mica de sorra


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se