Croquetes de marisc
Categoria:
Tipus de plat: Croquetes
Ingredients
- ¾ de litre de llet
- 2,5 litres de brou de marisc
- 100 gr. de mantega
- 100 gr. de farina
- 2 ous
- Sal
- 300 gr. de trinxat de marisc
- Pebre
- Nou moscada
- Oli d'oliva
Elaboració
En un recipient, es desfà la mantega i afegim la farina; remenem bé amb l'espàtula de fusta i es cou durant uns minuts, remenant sempre.
Afegim la llet calenta, remenant amb las varetes per que no es facin grums;després, afegim el brou de marisc,remenem be i deixem que es faci aspes.
Quant la beixamel està a punt, afegim el trinxat de marisc, fet amb les restes de marisc, escamarlans, cranques, muscles, escopinyes, etc... i amanim amb sal i pebre de nou moscada. Barregem be per que quedin repartits els marisc
Afegim la pasta en una safata untada i la deixem refredar.
Donem forma a les croquetes, les arrebossem amb ou batut o pa ratllat, i les fregim amb força oli calent, fins que quedi dorades.
Comparteix aquesta recepta: