Croquetes de marisc

Categoria:
Tipus de plat:

Ingredients

6 racions

Elaboració

En un recipient, es desfà la mantega i afegim la farina; remenem bé amb l'espàtula de fusta i es cou durant uns minuts, remenant sempre.
Afegim la llet calenta, remenant amb las varetes per que no es facin grums;després, afegim el brou de marisc,remenem be i deixem que es faci aspes.
Quant la beixamel està a punt, afegim el trinxat de marisc, fet amb les restes de marisc, escamarlans, cranques, muscles, escopinyes, etc... i amanim amb sal i pebre de nou moscada. Barregem be per que quedin repartits els marisc
Afegim la pasta en una safata untada i la deixem refredar.
Donem forma a les croquetes, les arrebossem amb ou batut o pa ratllat, i les fregim amb força oli calent, fins que quedi dorades.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se