Conill amb escabetx
Categoria:
Ingredients
- Conill a trossets per fer al “ajillo”
- 3 cebes tendres
- 1 branqueta de farigola i llorer
- 10 dents d'all
- 1 cullerada sopera de pebre vermell de la Vera
- 1 got de vinagre
- 1 cullerada de brandi
- 1 litre de brou
Elaboració
Posarem un raig d'oli a la cassola i, a foc lent, hi afegiren el conill.
L'anirem enrossint a poc a poc i un cop comenci a agafar color hi afegirem les cebes tendres i els alls.
Quan ja estigui tot daurat i ben remenat hi tirarem la cullaradeta de brandi i el pebre vermell de la Vera i el reduirem mig minut.
Un cop reduït, hi afegirem el vinagre, el caldo fins que cobreixi el conilli deixarem que xup-xup durant una hora.
L'endemà el servirem fred o tebi, ja que l'escabetx està més bo l'endemà.
Comparteix aquesta recepta: