Conill amb escabetx

Categoria:

Ingredients

4 racions

Elaboració

Posarem un raig d'oli a la cassola i, a foc lent, hi afegiren el conill.
L'anirem enrossint a poc a poc i un cop comenci a agafar color hi afegirem les cebes tendres i els alls.
Quan ja estigui tot daurat i ben remenat hi tirarem la cullaradeta de brandi i el pebre vermell de la Vera i el reduirem mig minut.
Un cop reduït, hi afegirem el vinagre, el caldo fins que cobreixi el conilli deixarem que xup-xup durant una hora.
L'endemà el servirem fred o tebi, ja que l'escabetx està més bo l'endemà.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se