Risotto de calamar i tomàquets secs

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Neteja els tubs de calamar, tirant amb cura la cutícula i elimina qualsevol pell.
Renta els tubs i talla en tires primes.
Mentrestant, pela les escalunyes i pica finament l'all.
Escalfa l'oli en una cassola.
Cuina les escalunyes i els alls fins que comencin a prendre color daurat.
Afegeix les tires de calamar i salta breument.
Retira i reserva.
Posa l'arròs a l'olla i ofega a foc mitjà durant 1 minut.
Desglaça l'arròs amb el vi blanc i deixa bullir, mentre l'agites a foc baix.
Cobreix l'arròs amb brou bullent i cuina a foc mitjà, aboca a poc a poc la resta de brou, tot remenant sovint durant uns minuts o fins que estigui al dente.
Mentrestant deixa escórrer els tomàquets secs i talla en tires.
Agrega al risotto i barreja bé.
7 minuts abans de finalitza la cocció, afegeix el calamar.
Mentrestant renta l'alfàbrega, escorre i asseca, arrenca les fulles i talla en tires fines.
Ratlla el parmesà ben fi.
Al final de la cocció, agrega al risotto, el formatge crema i el formatge parmesà.
Assaona amb sal i pebre i escampa l'alfàbrega pel damunt.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se