Conill amb bolets
Categoria:
Ingredients
- 1 Conill tallat a trossos
- Oli d'oliva
- 2 cebes
- 7 grans d'all
- 4 tomaques madures
- ½ pebrot vermell
- Farigola i llorer
- 2 pastanagues
- 800g de bolets (fredolics i llenegues)
Elaboració
Tallem el conill a trossos i el salpebrem.
Posem l'oli d'oliva ala cassola i rostim el conill juntament amb la ceba, els alls, la farigola,el llorer i les pastanagues fins que estigui ros, quan estigui caramel·litzada la ceba, afegim la tomaca triturada i el vi, ho deixem coure durant 20 minuts.
Traiem el conill de la cassola i es passa la salsa per la trituradora i després pel colador xinés.
Saltejar els bolets amb una altra paella i quan ja estan una mica rossos,els afegim juntament amb el conill i la salsa, i ho deixem coure tot aproximadament 15 minuts a foc lent.
Comparteix aquesta recepta: