Rostit de mitjana de vedella a la salsa de mel

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Netegem la peça i la salpebrem al gust,. Posem la carn en una safata per al forn amb oli i la daurem. Hi afegim les hortalisses tallades ben primes i posem la safata al forn durant 20 minuts a 170º. A mitja cocció hi afegim el vi negre, o deixem reduir a la meitat i afegim el brou. Quan estigui al punt, la traiem del forn.
Enretirem la peça de carn. Fem la salsa amb el suc tot escalfant la mel i afegint-hi suc a poc a poc. Tot seguit, ho rectifiquem de sal i ho lligem amb farina de blat de moro. Presentem la carn tallada, amb una guanició d'esparrecs de marge saltats , patates i pastanages cuites i hi afegim la salsa

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a: