Pollastre amb sanfaina escalivada

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Cassola per poguer anar al forn

Elaboració

Tallar el pollastre a vuitens el rossegem a la cassola amb oli.
Escalivem a banda els pebrots i l'albergínia.
Afegim a la cassola el tomàquet net i el sofregim.
Després i afegim el pebrot i l'albergínia a tires amb un raig de vi ranci, pebre i unes herbes aromàtiques al gust, el podem posar al forn.
Es deix coure uns 20 minuts.
Tasta-ho de sal.

1h 20min

Notes

Acompanyar el pollastre amb les tires d'escalivat


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se