Truita de mongeta rodona amb cansalada fumada
Categoria:
Tipus de plat: Truita
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Aigua
- Sal
- Oli d'oliva
- Tres talls de cansalada fumada
- Quatre ous batuts
- 100 grams de mongeta verda rodona
- Mitja ceba tendra picolada
Utensilis
Un bol de vidre gran
Una paella gran
Un cassó gran
Una espàtula de fusta
Dos plats plans grans
Una escorredora
Una paella mitjana
Un batedor de varetes
Elaboració
Primerament en un cassó amb aigua i sal, coem les mongetes verdes fins que són cuites al "dente", les escorrem i les reservem.
A part, en una paella mitjana amb un rajolí d'oli d'oliva, sofregim la ceba picolada i la cansalada tallada a trossos menuts. Quan tot plegat ja és fregit, ho fiquem en el bol de vidre juntament amb els ous batuts i les mongetes tallades a trossets menuts.
Ho barregem tot ben barrejat, i en una paella amb un raig d'oli d'oliva, fem una truita rodona tot remenant amb l'espàtula de fusta per tal que vagi cuallant la barreja.
Quan ja és cuallada, amb l'ajud d'un plat l'hi donem la volta i la tornem a ficar a la paella perquè s'acabi de coure,i ja la podrem ficar en un plat gran per servir-la a taula.
Comparteix aquesta recepta: